Tasarımı Kaydet  Kapat

2021-2020 Eğitim Dönemi Burs Başvuruları Dolmuştur. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz.

Hakkımızda

Faik-Gülüzar Albayrak Ferdi İhya ve Toplumu İnşa Vakfı oluşturma düşüncesi ilk olarak vakfımızın onur ve kurucu üyesi H.Faik Albayrak tarafından 2003’te Erzurum’da Aşağı Mumcu Mahallesi’nde yaptırdığı Camii ile başladı. Halen Diyanet’e bağlı olarak faaliyetine devam eden Camii’nin girişine “Faik Albayrak Vakfının Malıdır” diye mermer bir tabela çaktırdı. Yıllar sonra 2015 yılında resmi olarak Faik-Gülüzar Albayrak Ferdi İhya ve Toplumu İnşa Vakfı vakfa bağışlanan Cami, dükkânları, arsa ve dairelerle pratiğe dökülmüş oldu.

“İnsanların aile bağlarını kuvvetlendirmek ve sosyal dayanışmalarını arttırmak; vatan ve millet sevgilerini pekiştirip çoğaltmak; insanlarımızın sosyal, kültürel, eğitim ve ekonomisinin gelişmesine katkıda bulunmak gayesi ile oluşturulan vakfımız öncelikle olarak öğrencilere yardımı ön planda tutmaktadır.